Neviete si poradiť s technickým zariadením kuchyne či baru?
Ponechajte Vaše starosti na nás. Sme tu pre Vás už vyše 20 rokov!
Kontaktujte nás pomocou online dopytu alebo uvedených kontaktov a naši skúsení pracovníci Vám radi pomôžu s technickým riešením pri návrhu Vašej novej prevádzky.
Otvoriť si reštauráciu alebo bar nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Mimo bežných legislatívnych starostí a povinností spojených so živnosťou a prevádzkou ako takou vás čakajú mnohé povinnosti týkajúce sa ľudovo nazývané ,,hygieny“, odborne bezpečnosti potravín a práce s nimi. Viac informácií tu.
HACCP je v gastronómii často skloňovaný pojem, ktorý ,,straší“ mnohých prevádzkovateľov. Čo to vlastne je? Čo znamená? Viac informácií tu.
Efektívnemu fungovaniu gastronomickej prevádzky, baru či profesionálnej práčovne predchádza jeho správne dispozičné riešenie. Na čo všetko treba myslieť pri realizácii prevádzky? Viac informácií tu.