Práve sa nachádzate: Úvod

modulárne a stolové pizza pece

PIZZA - SYMBOL A TRADÍCIA TALIANSKA

Hoci je symbolom talianskej kuchyne, patrí medzi najobľúbenejšie jedlá na svete.

   Hlavnými dôvodmi takéhoto úspechu sú nízke výrobné náklady a nekonečné množstvo možností výberu ingrediencií, ktoré uspokoja chute prakticky každého zákazníka. Po návrate do krajiny návštevníci domovskej pizze hľadajú chuť, ktorá je súčasťou ich spomienok z ich cesty. Kuchári medzi sebou súťažia, aby vytvorili recepty na tú jedinú najlepšiu verziu pizze.

V súčasnosti máme veľa druhov tohto jedla. Základné rozdelenie určuje štýl pizze, ktorá sa má podávať zákazníkom. Výber vhodných ingrediencií, čas kysnutia cesta a druh prísad, korenín a omáčok závisia od toho, či si vyberiete neapolskú alebo taliansku (tiež nazývanú rímsku) pizzu.

pizza  baking

   Samotné znalosti a zručnosti aj tej najskúsenejšej kulinárskej pizzérie neznamenajú úspech ani záruku upečenia chuťovo identickej pizze ako z talianskej pizzerie.
Nemenej dôležitým prvkom je výber správnej pece na pizzu. Solídne efektívne zariadenie, ktoré vďaka svojim parametrom a schopnostiam zabezpečí opakovateľnosť výsledkov pečenia najvyššej kvality. Pec, v ktorej bude možné dosiahnuť dostatočne vysokú teplotu na prípravu neapolskej pizze.

V ponuke RM Gastro sú produkty tejto vízie. Vďaka vysokej účinnosti, optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronickému ovládaniu je proces pečenia rýchlejší a rovnomernejší, v porovnaní s inými pecami na pizzu svetovej triedy. Obrovské množstvo dostupných modelov spĺňa požiadavky každého zákazníka, od najmenších pizzerií až po najväčšie reštaurácie.

pizza master

Rad Modular

Na mieste, kde musí byť zachovaná vysoká kvalita bez ohľadu na zaťaženie zariadenia.
Modulárne pece sú najlepším riešením pre pizzérie, reštaurácie, pekárne a iné výdajné miesta, kde je najdôležitejším faktorom účinnosť pece. Séria pecí Modular bola vytvorená s ohľadom na takéto miesta.
Zariadenia s vysokou rovnomernou účinnosťou ohrevu, nízkou spotrebou energie a nadštandardnou základnou výbavou. Až 50 základných modelov rôznych veľkostí a konfi gurácií s možnosťou dodatočného rozšírenia spĺňa požiadavky každého priestoru. Ich vysoký výkon a účinnosť zaisťujú kontinuitu práce a zaručujú splnenie ľubovoľného počtu objednávok. Vo veľkej reštaurácii je kľúčovým problémom každého zákazníka krátka čakacia doba a efektívna obsluha.

modular

Rad CounterTop

Na mieste, kde sú požiadavky na kvalitu vysoké, ale priestor je obmedzený. Pece CounterTop sú ideálnym riešením pre malé, často sezónne prevádzky, ktoré chcú upiecť kvalitnú pizzu a potrebujú pojazdnú pec, ktorá bude pekným doplnkom k výzdobe priestorov, no zachová si všetky atribúty a funkcie profesionálnej pece na pizzu. Pri obmedzenom priestore je nepochybnou výhodou možnosť prípravy pestrého menu, rúra musí byť flexibilná, vedieť upiecť mäso, zemiaky a lasagne, ale aj upiecť výborný chlieb a koláče. Pece na pečenie spĺňajú všetky tieto požiadavky jedinečným spôsobom. Sú dostupné v 7 rôznych veľkostiach a môžu byť vybavené 1 alebo 2 nezávislými komorami. Pre dokonalé prispôsobenie je možné jednu alebo dve komory dodatočne rozdeliť na dve ďalšie nezávislé inštaláciou prídavnej šamotovej dosky a telies. Takáto úprava sa vykonáva počas výrobného procesu na výslovnú žiadosť zákazníka. To je len jedna z mnohých jedinečných vlastností pecí CounterTop.

counter top