Pri navrhovaní komerčnej kuchyne existujú dve hlavné otázky, ktoré si treba zodpovedať: Kde sa bude pripravovať jedlo? Čo sa stane potom, ako je zjedené? Z týchto dvoch otázok však plynie hneď niekoľko ďalších: Ako sa bude jedlo prepravovať od dodávateľov, cez kuchárov až k čašníkom? Kde budú uložené panvice, hrnce, taniere, poháre a príbor? Kde sa riad umyje a kde odkvapká? Odpoveďou na tieto otázky je práve gastro nábytok.
Každá kuchyňa potrebuje dodací priestor, kde je možné prebrať tovar od dodávateľov. Uistite sa, že vaša kuchyňa má priestor pre dopravu a príjem v blízkosti skladovacích priestorov. V kuchyni vašej reštaurácie si budete musieť uložiť rôzne predmety vrátane kuchynského náradia a surovín. Uistite sa, že vaša kuchyňa má vhodný úložný priestor pre všetky tieto položky vrátane špajze, komerčných chladničiek a mrazničiek na potraviny, skriniek na riad, regálov a pod. V závislosti od druhu jedla, ktoré vaša reštaurácia pripravuje, budete pravdepodobne potrebovať niekoľko rôznych pultov na prípravu jedál. Pri navrhovaní oblastí prípravy potravín sa uistite, že každá z nich má vhodný priestor na pult, rezné nástroje, a gastro nábytok na skladovanie pre akékoľvek ďalšie nástroje.
Hygienicky nezávadný nerezový gastro nábytok, drezy, pracovné stoly, digestory, odsávače pár, výrobky z nerezu, nerezové drezy, digestory, nerezové regále, vozíky. Nerezový gastro nábytok pre všetky gastro prevádzky.