Cukrárske vitríny na dezerty a rôzne zákusky predstavujú moderný spôsob chladenia tort, zákuskov či zmrzliny. Tieto vitríny neslúžia iba na uschovanie skladovaných potravín, ale vďaka ich skleneným dverám tiež efektívne prezentujú cukrárske produkty, ktoré máte práve v ponuke. Poradíme vám, ktorá vitrína na zákusky by sa hodila práve do vašej prevádzky.
Cukrárske vitríny sú neoddeliteľnou súčasťou každej cukrárne a kaviarne. Viete vďaka nim správne a podľa štandardov chladiť váš tovar a zároveň ho atraktívne odprezentovať vašim zákazníkom. Ich najväčšou výhodou je samozrejme udržovanie stabilnej teploty a vlhkosti, kvôli čomu zostávajú torty a dezerty čerstvé a chutné po dlhší čas. Samozrejme má aj prezentačnú funkciu. Výhodou je aj to, že si môžete vybrať z rôznych veľkostí, dizajnov a modelov. Napr. niektoré druhy vitrín majú otáčavé police a osvetlenie.
Cukrárske vitríny nájdu svoje uplatnenie vo všetkých stravovacích a gastro podnikoch. Či už ide o kaviarne, cukrárne, reštaurácie alebo jedálne