Radi pečiete, ale kapacity Vám už nestačia? Zamýšľate sa nad otvorením vlastnej „továrne“ na sladkosti, a teda cukrárenskej alebo pekárenskej prevádzky? Naše cukrárske pece vám poskytnú dostatočnú kapacitu a potrebné funkcie pre množstvo cukrárenských a pekárenských výrobkov.
Cukrárske pece – ako to už z ich názvu vyplýva – slúžia na prípravu cukrárenských výrobkov. Či už ide o produkty z kysnutého cesta ako sú koláče, plnené buchty, záviny, vianočky, dukátové buchtičky, či cookies alebo iných typov ciest ako listové, linecké, atď. Okrem toho však vedia opiecť aj obyčajné chleby, bagety, rožky, kaiserky a ďalšie známe pekárenské výrobky.
Pekárenské a cukrárske pece podľa použitého zdroja vyhrievania môžu byť elektrické a plynové. Niekedy sa používajú ešte pece na drevo a pevné palivo. Podľa spôsobu vedenia tepla a cirkulácie ohriateho vzduchu sú pece statické, teplovzdušné alebo konvekčné.
Viete ako si správne vybrať? Viac info sa dočítate v našom blog článku tu 👀.